Ditt medlemskap gör skillnad

Redan medlem? Klicka här för att komma till sidan för att förnya din medlemsavgift!

Det pågår just nu en debatt världen över om vem som ska ha makten att skapa pengar ur tomma intet och bestämma vad nyskapade pengar ska användas till. Vi har en historisk chans att påverka och åstadkomma ett system för pengar som är mycket bättre för alla. Men för att lyckas behöver vi bli flera så vår röst stärks i samhällsdebatten.

Det finns många fördelar med att bli medlem: 

Du blir del av vår växande rörelse av medborgare, studenter, ekonomer, akademiker, aktivister, politiker och journalister som jobbar för en mer demokratisk, hållbar och rättvis ekonomi.

Du stärker vår röst i samhällsdebatten: ju fler medlemmar vi blir, desto kraftfullare blir vår röst och möjlighet att höras och påverka.

Du är välkommen på spännande introduktionsmöten, medlemsmöten och årsmöten som aktiv medlem, eller så väljer du att bara stötta vår verksamhet ekonomiskt som stödmedlem.

Vi stöttar dig aktivt i att utveckla djupare förståelse av hur systemet med pengar fungerar och påverkar oss alla.

Du kommer få tillgång till vårt medlemsforum för att lära mer och diskutera med andra medlemmar (forumet är under utveckling).

Du stödjer vårt arbete med årlig medlemsavgift på 200:- för arbetande och 100:- för övriga. Vi är en ideell förening som finansierar oss helt genom frivilliga donationer och medlemsavgifter.

Steg 1/2: dina uppgifter:


Redan medlem? Klicka här för att komma till sidan för att förnya din medlemsavgift!

>